Search This Blog

March 24, 2018

VINKKEJÄ PÄÄSIÄISEN VIETTOON

paasiainen5 Tein viime vuonna varsin kattavan listan asioista, joita voi tehdä pääsiäislomalla. Päätin myös tänä vuonna tulla kertomaan, mitä aioin itse tehdä pääsiäisenä ja sitä kautta antaa muutaman inspiraationlähteen teidänkin lomailuun.
paasiainen1 paasiainen6 Pääsiäisen ja myös palmusunnuntain ehdoton must on egg hunt. Tässä leikissä saa hyvän jännityksen ja löytämisen riemun sekä kaikilla on hauskaa. Jos koolla on suurempikin porukka, voitte sopia, kuka piilottaa suklaamunia mihinkin huoneeseen ja sen jälkeen ryhtyä etsintään. Vinkkejä saa antaa vasta, kun on etsinyt hyvän tovin. Piilopaikkojen vaikeutta voi säädellä etsijöiden iän mukaan.
Elsan lisäys: Ainoa sääli egg huntissa on Suomen maalis-huhtikuiset sääolosuhteet. Munia olisi niin ihanaa piilottaa pihalle, mutta kukaan tuskin haluaa syödä jäistä suklaata. Joten jos olet egg hunt -fanaatikko, suosittelen lentoa kohteeseen, jossa on oikeasti kevät. ;-)
paasiainen4 paasiainen7 paasiainen2 Pääsiäisloma on oikeastaan last chance rentoutua niille, joiden edessä on pääsykokeisiin valmistautuminen. Suosittelen siis tekemään kaikkea, mistä itse nauttii ja tykkää. Kannattaa ehdottomasti ladata akut täyteen, jotta jaksaa uurastaa. Itse aion siivoilla huonetta, olla rakkaiden ihmisten kanssa, sekä lukea kehutun Mielikuvituspoikaystävä ja muita sinkkuelämän perusasioita -kirjan. Can't wait!paasiainen3 Toivotan kaikille teille ihanaa ja rentouttavaa pääsiäisen aikaa! Ja muistakaa ostaa suklaamunat huomista varten valmiiksi, koska virpojia voi ilmaantua ovelle! 💛

Post a Comment

Kiitos kommentistasi! 💛 Thank you for your comment!