Search This Blog

February 27, 2018

KIVAA ENGLANNIN OPISKELUA

worddive1 Heippa! Kuten jo aiemmassa postauksessa kirjoitin, rakastan opiskella. Erityisesti pidän kielten opiskelusta.
Muistan, kun kolmantena lukiovuotena pohdin, ostaisinko lisenssin WordDiven abikurssille. Lopulta sen päädyin ostamaan ja suoritin koko Enkusta E-oppimäärän. Koin WordDiven opiskelumetodit itseäni auttaviksi ja en ole ikinä omannut niin laajaa ja tarkkaa(!) sanavarastoa kuin kurssin päätteeksi.
Siksi päätin tänä vuonna pitää kielitaitoani yllä Laajan Brittienglanninkurssin avulla. Vaikka minulla ei ole nyt mitään arvosanatavoitetta, minusta on silti mukavaa treenailla sanoja ja lausumista. Englanninkielentaidosta kun on niin valtavasti hyötyä ihan missä vain. WordDiveä on mukavaa sekä helppoa tehdä, ja kursseja löytyy todella monista kielistä. Mietinkin, että ehkä voisin opetella lisää ranskaa lukiokurssieni jatkoksi jossain vaiheessa.
Suosittelen WordDiveä, jos kirjojen sanalistat eivät jää mieleesi tai haluat hioa lausumistasi. On kätevää, kun kuulee sanat ja lauseet, samalla näkee niihin liityvän kuvan ja vielä sen, kuinka sanat kirjoitetaan. Mielestäni nettikurssin vahvuus on juuri tässä monipuolisuudessa, koska kaikenlaiset oppijat voivat helposti hyötyä siitä, ja sanat jäävät aika vaivattomasti muistiin.
Harvoin voi oikeastaan mistään opiskelusta sanoa "helppoo ja kivaa" mutta väittäisin, että WordDivestä voi. Henkilökohtaisesta perspektiivistäni on nimittäin kivempaa kirjoitella sanoja tietokoneella tai puhelimella ja lausua niitä, kuin päntätä niitä kirjan sanalistasta monta tuntia putkeen. 💛


/WordDive-kurssi saatu blogin kautta.

Post a Comment

Kiitos kommentistasi! 💛 Thank you for your comment!