Search This Blog

November 21, 2017

AGAIN: SAY YES

Istuin yksi päivä junassa, silmät kiinni, kuulokkeet päässä blokatakseni ulkopuolisen melun. Aloin ajattelemaan, että aika usein me kaikki sanomme "voi kumpa..." tai "mitäköhän tapahtuisi jos kokeilisin sitä tai toimisin niin tai näin?"
Sinä päivänä annoin oikeastaan ajatusteni vain virrata vapaina, sen kummemmin mihinkään tarttumatta, koska minulla oli noin tunti omaa aikaa. Ajattelin, että käytän sen tunnin rauhoittumiseen ja uuteen viikkon valmistautumiseen. Juna lipui eteenpäin, ja samalla sain joitakin ideoita. Ne ideat olivat sellaisia, joita olin aiemmin ajatellut kaavalla: "mitä voisi seurata jos..." tai "olisipa mielenkiintoista, jos..." Nyt, uudelleen ajatusten virratessa ja ideoiden tullessa mieleeni, tein joitakin päätöksiä. Päätöksiä kokeilla jotakin uutta, sen sijaan, että vain pähkäilisin, pitäisikö.
Koska useimmiten, kun sanoo kyllä, tapahtuu jotain sellaista, jota ei olisi ikinä muuten tapahtunut. Olenkin viime aikoina tehnyt suhteellisen suuria ja itselleni aika hurjiakin päätöksiä, mutta uskon niiden mahdollisuuksiin. Mahdollisuus on se asia, joka saa minut sanomaan kyllä.
Usein saatan pelätä tuon taikasanan sanomista siksi, että se tuo tiettyä epävarmuutta. Mutta sitten taas, elämä on epävarmaa, se on sen luonto.
Kun mikään ei ole varmaa, kaikki on mahdollista. Siis ihan mikä tahansa.
Inspiroivaa  ja lumista viikkoa teille kaikille! ❤️

Kollaasin kuvat Pinterestistä.

Post a Comment

Kiitos kommentistasi! 💛 Thank you for your comment!