Search This Blog

August 15, 2017

BACK TO SCHOOL STYLES

Back2School3/17
Heippa! Kokosin kolme kollaasia liittyen loppukesään ja syksyn alkuun. Tässä muutamia ideoitani siihen, mitä voi aamulla pukea päälle ennen kouluun tai töihin suuntaamista.
Yläpuolella oleva ensimmäinen kollaasi on todella basic, jotenkin maanantaille sopiva. Hiukset voi laittaa nopeasti nutturalle ja lisätä vielä tuon pannan päähän. Keltainen piristää ja tuo vielä mieleen loppukesän lämmön. Raidat paidassa saavat taas aikaan reippaan efektin, jota voi vielä lisätä silmälaseilla.

Back2School1/17
Minulla on mekko päällä oikeastaan läpi vuoden, joten syksymmällä pitää vain muistaa joko villatakki tai farkkutakki mukaan. Tämä kokonaisuus on hempeä ja sopii täydellisesti päiviin, jolloin on menossa ystävien kanssa kahville koulun jälkeen. Suloinen, tyttömäinen ja vieläpä ihanan kesäinen asu.

Back2School2/17 Tämä viimeinen kollaasi on oma suosikkini. Rakastan nilkkureita ja pidempiä paitoja, ne ovat mielestäni maailman käytännöllisimpiä vaatteita. Aamulla voi kiireessä laittaa ne nopeasti päälle ja silti näyttää tyylikkäälle. Lisäksi korot saavat minulle sellaisen tehokkaan ja reippaan olon, joten tykkään myös siksi käyttää niitä.

Aurinkoista elokuuta ja tsemppiä töihin tai kouluun! ❤️

Post a Comment

Kiitos kommentistasi! 💛 Thank you for your comment!