Search This Blog

June 12, 2017

WEDDING NAILS?

essie3 Heippa! Kynteni ovat näin kesän alussa talven jäljiltä aivan erityistä huomiota vailla. Talvi ja kuivempi ilma kuivattavat kynsiä, tekevät kynsistä ehkä hieman hauraammat, jolloin kynsilakkaa valitessa tuleekin miettiä niiden hoitavuutta. Usein hoitavat kynsilakat ovat värittömiä, tai ainakin lähes värittömiä, jolloin helposti "unohtaa" käyttää niitä. Itse haluan, että kynteni näyttävät aina siisteiltä ja laitetuilta. Pelkkä kirkas lakka ei ihan aja sitä asiaa.
essie7 Essie lanseerasi tänä keväänä Treat, Love & Care -sarjan. Kokoelmaan kuuluu neljä eriväristä kynsilakkaa, jotka nimensä mukaisesti parantavat kynnen kuntoa samalla tuoden kaunista värihohtoa sekä tietenkin kiiltoa. Kaksi sarjan sävyistä (Laven-dearly ja Treat Me Bright) ovat kausilakkoja, jotka siis eivät ole valikoimassa ympäri vuoden.essie4 essie1 Itse kokeilin jokaista kynsilakkaa muutaman viikon ajan peräkkäin. Parin viikon jälkeen kynsieni kunto oli parempi ja sen jälkeen päätin, että käytän lakkoja ainakin muutaman kuukauden välein kuuriluontoisesti. Omat kynteni ovat aina lakatut, joten hoitavat lakat ovat enemmän kuin kaivattuja. Ja varsinkin, kun sävyt ovat oikeasti herkullisia, herkkiä ja kauniita. TLC-lakat ovat myös käteviä, jos et ehdi käydä läpi base coat - color - color - top coat -ruljanssia. Jo yksi kerros näitä lakkoja riittää, kaksi lisää toki näyttävyyttä. Alus ja päällyslakkoja ei tarvita, jolloin aikaa säästyy huomattavan paljon.essie6 essie2 Treat, Love & Care -kynsilakat sisältävät hoitavia sekä kirkastavia ainesosia, ja jokainen sävy luo kynsiin oman tyylinsä. Kesäiltoihin oma valintani on romanttisen persikkainen Tinted Love, kun taas kiireisiin arkipäiviin valintani on joko kaunis ranskalainen Sheers To You tai valkoisena hohtava Treat Me Bright. Laven-dearly, tuo laventelinen sävy, jota aluksi hieman vierastin, muuttui kynnet lakattuani yhdeksi suosikkisävykseni kokoelmasta. Hurmaava ja tyylikäs sävy.essie5 Nähdessäni kokoelman ja käyttäessäni lakkoja ajattelin, että jos olisin menossa tänä kesänä häihin tai itse olisin vaikkapa kaaso, lakkaisin kynteni ehdottomasti näillä sävyillä. Kauniin herkät pastellisävyt ovat aivan erityisen juhlavia, etenkin auringon säteiden niihin osuessa. Joten jos kynnet kaipaavat huomiota, rakkautta ja huolenpitoa, juhliin voi todellakin mennä näillä kynsilakoilla. Kynnet saavat hoitoa ja sopivat juhlatilanteisiin täydellisesti. Sanoisinko, että aika win-win.

Kuten voi huomata, ylioppilaskevät ja pääsykokeisiin lukeminen veivät aikani internetiltä, joten blogissa on ollut täysin hiljaista koko toukokuun. Nyt olen taas täällä ja seuraavaksi palailen varmaan juhlakuvien merkeissä... Nähdään siis pian! ❤️❤️


Kynsilakat: Essie / L'Oréal Finland

Post a Comment

Kiitos kommentistasi! 💛 Thank you for your comment!