Search This Blog

June 16, 2017

THE BEGINNING OF SUMMER

papu2
Ylppärivalmistelut, -juhlat ja kakkujen syönnit ovat ohi ja kesäkuuta on ehtinyt kulua jo muutamia päiviä eteenpäin. Juhlien jälkeen ihastelin ruusuja, olin Helsingissä jonkin aikaa ja samalla suoritin Green Card -kurssin. Nyt pitäisi vaan opetella oikeasti lyömään kunnolla, heh. papu5 papu3 Kesäkuun lempparijuttuja ovat olleet:

Pyöräseikkailut - olemme pyöräilleet poikaystäväni kanssa vaikka minne ja välillä pysähtyneet leikkipuistoon tai jonnekin penkille syömään karkkia tai jädeä... Lisäksi illalla auringon laskiessa on ihanaa katsella kuinka taivas on vaaleanpunaisen oranssi.

Piikkejä paratiisissa (in English: 800 words) - Ylen uusi draamakomedia Uuteen Seelantiin muuttaneesta perheestä ja heidän elämästään. Ihanan oivaltava ja hauska sarja. Sarja tulee Yle TV1:stä joka arkipäivä klo 17:10. Toki jaksot ovat nähtävillä myös areenassa aina hetkeä myöhemmin. Tästä klikkaamalla pääset sarjan sivuille Areenaan.

Leipominen - ennen ylppäreitä en ollut leiponut varmaan puoleen vuoteen ja nyt taas voisin leipoa vaikka koko ajan. Parhaillaan koristelua odottaa tuossa vieressä äidille tekemäni taatelikakku, jonka ohje tulee tännekin pian.

Golf - tai pikemminkin sen opettelu, heh. Baletin jälkeen olen etsinyt uutta harrastusta vaikka mistä, mutta mikään ei oikein ole osunut. Muut tanssilajit eivät ole mieleeni, koska no, baletti vain on parasta minulle. Kuitenkin lahjaksi saamani Green Card kurssi sai minut innostumaan ja en malta odottaa seuraavaa kertaa, kun saan golfmailan käteen.

Matkailu - muistatteko tämän postauksen? Silloinen suunniteilla ollut matka peruuntui, ja nyt pääsemme nauttimaan kesäisestä Berliinistä ihan hetken päästä. Jee!

Kirpputorit - välillä on kivaa käydä kiertämässä kirppareilla ja katsoa, löytyykö mitään, mitä tarvitsee. Kaiken lisäksi ostoksista jää hyvä omatunto. ;-)

Luonto - rakastan kukkia ja vihreää elinvoimaa tuolla ulkona. Jotenkin tuntuu, että on paljon mukavampaa mennä ulos, koska siellä on niin kaunista. Lisää kesää, kiitos!

.. ja viimeisimpänä, muttei suinkaan vähäisimpänä..
papu6 papu1 Papulaari - (tarkemmin ottaen: sisustus, henkilökunta, Cappuccino, Pistaasiraakakakku ja Kultasuklaan valkosuklaa-golfpallo, jonka ostin kurssin suorittaisen kunniaksi.. ja toki myös lemppariseura siellä❤️) Kahvilassa oleminen nyt on aina vaan niin ihanaa. Jotenkin se pysäyttää päivän, ja antaa hyvää mieltä monelle seuraavalle päivälle. Hyvä, siis paras, Papulaarin Cappuccino tekee ihmeitä.

Jälleen kerran, ihana kesä, ihana kesäkuu. Rakastan. ❤️


ps. Kuinkahan monta kertaa olen kirjoittanut sanan ihana tässä postauksessa? :-D

Post a Comment

Kiitos kommentistasi! 💛 Thank you for your comment!