Search This Blog

March 27, 2017

UUTTA & YKSINKERTAISTA

SpringFaves1/17


Aloitetaan siitä, mistä lähes kaikki puhuu -Skam. Ajattelin alunperin, etten ala katsomaan kyseistä sarjaa, koska se ei minua noin kuulemani ja lukemani perusteella kiinnostanut... Mutta no, nyt on kolmas kausi alussa ja olen aivan myyty koko sarjalle. Lisää!! // Pääsiäinen on ihan pian täällä ja se tarkoittaa suklaapupuja, jeiii! // Etsin pitkään punaisen sävyistä huulipunaa, mutta löysinkin sopivan ehdokkaan omasta meikkilaatikostani (joo se on laatikko, ja iso sellainen, ja silti täynnä ;-) ) Essencen On The Catwalk sopii juuri nyt niin hyvin kaikkeen ja kaiken kanssa. // Jostain syystä minulla on tällä hetkellä ihan mieletön Välimeri-kaipuu, joten Lushin The Olive Branch -suihkugeeli lohduttaa iltaisin. // Olen jo jonkin aikaa etsiskellyt hyvää, lähes läpikuultavaa ja laadukasta huulikiiltoa.. jos joku tietää sellaisen, laitelkaa viestiä. // Pensasmustikat ovat kyllä aina ihan ykkösjuttu, enkä suostuisi elämään ilman niitä. Liian hyviä ja täynnä vitamiineja, nam! // Haluaisin huoneeseeni niin paljon jonkin viherkasvin, mutta liikkuva elämäni sekä huoneeni liian vähäinen valaistus taitavat koitua kasvin tappioksi... // Olen taas kevään mittaan kiinnostunut elokuvista ja uusi Beauty and The Beast voisi olla ihan hyvä. // Ostoslistalla tänä keväänä ihanat kengät kesälle ja uusi laukku... mahdollisestikin juuri kuvassa oleva (rakastan!).
SpringFaves2/17

Rakastan meikata ns. kunnolla ja ajan kanssa eli huolellisesti ja kauniita silmämeikkejä sutien, mutta nyt keväällä minulla tuntuu olevan aamuisin enemmän kiire aurinkoon kuin Real Techniquesien ääreen. Olen mennyt jo muutaman päivän Bare Mineralsin mineraalipuuterilla sekä yksinkertaisella, kermaisen persikkaisella mattaluomivärillä, ripsarilla ja parilla sutaisulla aurinkopuuterilla - voilà. Aikaa menee max. 5 minuuttia ja minä pääsen nauttimaan keväästä.

Kevät tarkoittaa yksinkertaisuutta ja uusia rutiineja, kaiken ei tarvitse aina olla niin mutkikasta. Ihanaa alkuviikkoa! ❤️

2 comments :

 1. Hellouu pitkästä aikaa täällä! Uusi blogiosoite sulla, mahtia! Ihana ulkoasu! :)
  Hihi tykkään tosi paljo just näistä postauksista, kun keräät eri kuvia yhdeksi isoksi kuvaksi, ja niistä sitten kerrot enemmän!
  Kommaan täysin tota skammia, siis niin hyvä sarja!! Haluaisin jo kovasti seuraavan kauden käsiini! :D Suosittelen Kaunotar ja Hirviö -leffaa, se oli ihana <3 Klassikko leffasta tehty upea ihmisversio. Minusta tämä uusi ei voittanut alkuperäistä, mutta oli ihana kun tämä leffa taas herätettiin henkiin! :) Niin tarkasti ja huolella hiottu kaikki yksityiskohdat, ihanaa katsottavaa! Ja itkuhan siinä lopussa tuli :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon, Anna <33! Joo Skam on kyllä ihan mahtava, yritän säästellä kolmatta kautta, jotten etene liian nopeasti..:-D Ja kiitos myös leffasuosituksesta, täytyy käydä se varmaan katsomassa !

   Delete

Kiitos kommentistasi! 💛 Thank you for your comment!