Search This Blog

February 16, 2016

VAALEANPUNAINEN HELMIKUU

pink3
Taas on se aika vuodesta. Katson romanttisia elokuvia, taivas on iltaisin vaaleanpunainen, huulillani on vuoroin nudea, mystistä lilaan taittavaa pinkkiä tai toisinaan kimaltavaa tulipunaista. Lumihiutaleet kuiskivat keskenään ja kaikki tuntuvat miettivän sisällä omaa elämäänsä.
Helmikuu on antanut paljon uusia ajatuksia, ei valmiita, mutta sellaisia kehiteltäviä. Olen myös päättänyt olla rohkea, olla sulkematta avautuvaa ovea, seikkailua. Pieni jännitys on kai joskus ihan hyväksi. Haluan kokea vapaan hypyn tunteen, vaikka toisaalta hirvittää. Tahdon mennä vaan ja olla edes joskus pohtimatta liikaa etukäteen. Liian moni asia kaatuu siihen, että pohtii liikaa etukäteen.pink1 Olen myös oppinut, että joskus asiat vain tapahtuvat. Analysoiminen on joskus vain turhaa ajanhukkaa. Lisäksi olen oppinut arvostamaan Nuxen kuivaöljyä entisestään. Tekee niin hyvää iholle tähän kuivattavaan vuodenaikaan.
Uskon myös, että hiljaisuus antaa vastauksia kysymyksiin. Jos vain osaa ja haluaa olla vastaanottavainen. Olen tässä kuussa myös hermostunut ja ollut surullinen siitä, kuinka moni tuhlaa aikaansa omaa ulkonäköään ja rasvaprosenttiaan pohtien. Niin turhaan. Eikö elämä ole ihan muita juttuja varten? Rasvaprosentti ei ole onnellisuusprosentti, muistakaa se. Jokainen on aivan yhtä arvokas ja upea ja ihana omana itsenään. Sellaisena kuin on. ❤️
pink5Yllä tämän kuukauden kaksi uutta ja paljon käytössä ollutta suosikkiani; nuo hiuslenkit ja tuo ripsiväri. Niin parhaat! Lempivärit näkyvät myös niissä; valkoinen ja vaaleanpunainen... Lisäksi uusi löytö on ollut jogurttihyllyiltä löytyvä Arla Ihana -jogurtti. Etenkin Veriappelsiini & inkivääri. Nam. Nam. Ja nam.pink4 Helmikuu on lepohetki ennen kevään valloittavaa keltaista ja vihreää, ennen korallin värisiä poskipunia ja ennen suunnitelmia. Hetki ennen kaikkea kiireellistä, mutta niin hauskaa kevät-kivaa.
Nauttikaa vaaleanpunaisesta ja kuunnelkaa tämä ihana biisi7 Years - Lukas Graham ❤️.

2 comments :

  1. Niin kauniita sanoja ja ajatuksia jälleen <3 Itsekin olen miettinyt tuota samaa, ettei kaikkea ole tarpeen suunnitella niin paljoa (mihin myös minulla on vähän taipuvaisuutta) vaan joskus antaa asioiden vaan tapahtua ihan omalla painollaan. Ja aina voisi vieläkin rohkeammin tarttua kaikenlaisiin mahdollisuuksiin, joita tulee eteen :)

    ReplyDelete

Kiitos kommentistasi! 💛 Thank you for your comment!