Search This Blog

February 21, 2016

ROOSAA & SAMPPANJAA

ml2 Tänään ajattelin kertoa teille vasta hiljattain kauppojen hyllyille saapuneesta tuotteesta, nimittäin Maybellinen The Blushed Nudes -paletista. Kyseessä on siis luomiväripaletti, jossa on erityisen paljon nudeja ja vaaleanpunaiseen taittavia sävyjä. Paletilla voi luoda jos jonkinlaisia lookeja ja nyt näytänkin teille yhden omista suosikeistani.
Alla kuvassa on numeroin merkitty, mitä sävyjä käytin luonnolliseen, hieman roosaan, silmämeikkiini.ml1 ml5 Silmämeikkini: Levitin pohjustusaineen päälle koko luomelle ensin vaalean ja viileän samppanjan väristä luomiväriä. Sen jälkeen levitin silmäni ulkonurkkaan tummempaa, kimaltavaa roosaa paksummalla, pyöreäkärkisellä siveltimellä. Häivytin ja sekoitin kahta edellistä väriä yhteen tuuhealla sudilla, käyttäen tuota mattaa vaaleampaa roosaa.
Lopuksi rajasin silmät kevyesti mustalla kajaalilla ja taivutin ripset ja laitoin ripsiväriä.
ml4 Olen todella positiivisesti yllättynyt värien pigmenttisyydestä. Paletin hinta on kuitenkin aika edullinen, noin 17 e, joten paletilla on loistava hinta-laatusuhde. Lisäksi sävyt ovat luonnollisia ja niistä saa yhdisteltyä todella monia erilaisia tyylejä, arjesta juhlaan. Kaiken kaikkiaan hyvä, edullinen paletti tilanteeseen kuin tilanteeseen ja itse aion käyttää palettia myös jatkossa.

(Luomiväripaletti on saatu kokeiluun / Maybelline)

2 comments :

  1. Onpas kauniit sävyt! :) Tossa paletissa on kyllä se hyvä puoli, että vaikka sävyt tavallaan ovat samanlaista värimaailmaa, ne ovat kuitenkin kivan erilaisia kaikki. Ja sulla on kyllä niin upean väriset silmät, korostuu kauniisti tossa kuvassa <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos paljon, Lempi! <3

      Delete

Kiitos kommentistasi! 💛 Thank you for your comment!