Search This Blog

November 17, 2015

THE RED COAT

ox4 ox7 ox9 ox8 ox6 ox2 ox5 ox1 ox3 takki / Vero Moda (kirppis)    farkut / Only    kengät / DefShop (saatu)    reppu / Fjällräven

Piipahdin lauantaina Helsingissä äidin kanssa, ja voi vitsit, että oli ihana päivä! Aurinko paistoi ja oli muutenkin vaan niin mukavaa! Kävimme syömässä aamupalaa Hotelli Tornissa, ja voin sanoa, että se oli parasta hotelliaamupalaa, mitä itse olen syönyt. Valikoima oli ihan mielettömän laaja, ja kaikkea, mitä vaan saattaa aamupalalle kuvitella, löytyy. Suosittelen käymään. ;-)

Minulla oli lauantaina päällä aika tyypillinen shoppailupäivän outfit, tykkään yhdistellä punaista mustan ja valkoisen kanssa. Tuo takki on ollut kaapissani jo pari vuotta, ja aina keväisin ja syksyisin se pääsee käyttöön! Pidän siitä todella paljon! 
Laitoin farkkujen kaveriksi uudet valkoiset Converset. Mielestäni valkoiset (ainakin vielä, haha) kengät tuovat kivaa raikkautta asuun ja ovat muutenkin näppärät ihan kaiken kanssa! Kengät ovat DefShop -nimisestä verkkokaupasta, jonka valikoimasta löytyy Conssien lisäksi esimerkiksi Nikea, Adidasta, Timberlandia, Vilaa jne. Toimtus on nopeaa, tilaukseni saapui neljässä päivässä. Voit käydä kurkistamassa DefShopia painamalla tästä.

Aurinkoista viikkoa! 

2 comments :

  1. Aivan upeat asukuvat! :) Valkoiset converset ovat kyllä tosi monikäyttöiset. Minullakin on tuo varreton malli, ja tykkään kyllä kovasti. Heh, itseasiassa niinkin kovasti, että olen pian käyttänyt ne ihan puhki. Niillä on kävelty aika monta kilometriä :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos paljon, Lempi <3! Hehheh, tuntuvat olevan kyllä itsellänikin kovassa käytössä... :-D

      Delete

Kiitos kommentistasi! 💛 Thank you for your comment!