Search This Blog

July 23, 2015

FAVOURITE DRESS

me10 me6 me4 me3 me1 me9 me8 me2 me5 me11 me7 mekko / H&M   korkokengät / H&M   bolero / SisterS point (kirppis)   käsilaukku / Longchamp (kirppis)   rannekoru / Nomination
Käytiin äidin kanssa nappaamassa hieman asukuvia eräiden rippijuhlien jälkeen. :-) Ostin mekon alkukesästä, ja se on ollut päälläni lähes jokaisissa juhlissa tänä kesänä, joita onkin ollut ihan ennätysmäärä!
Näissä asukuvissa yhdistyy oikeastaan neljä suosikkiani. Suosikki rannekoruni, suosikki laukkuni, suosikki korkokenkäparini ja suosikki mekkoni.
Oletteko te ostaneet jotakin mekkoa tai kenkiä, joista on tullut heti / todella nopeasti yksi suosikeistanne?


4 comments :

 1. Tosi kauniit kuvat ja toi mekko käy sulle hirmu hyvin! Kuten totesitkin, yhdellä klassisella mekolla voi hyvin mennä monet juhlat ja vaikka yhdistää siihen vähän erilaisia asusteita, niin saa monta erilaista kokonaisuutta :) Hih, mulla käy yleensä niin, että jostain vaatteesta tai asusteesta tulee suosikki vasta pitkän käytön jälkeen, ihan kuin huomaamatta :D

  ReplyDelete
 2. Kiitos paljon Lempi! <3 Totta, asusteet ovat kyllä varsin näppärä keino piristää asukokonaisuutta! Noinkin päin mulla käy, mutta harvemmin, yleensä ekan käyttökerran jälkeen rakastun jo johonkin ja sitten käytän sitä aina vaan tilaisuuden tullen!
  Kiitos kommentistasi. :-)

  ReplyDelete
 3. Moikka, mun blogista löytyis haastetta sulle! :)

  http://niinaullamaria.blogspot.fi/2015/07/liebster-awards.html

  PS. Ihana blogi sulla, sait uuden lukijan :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon Niina! <3
   Ja kitos haasteesta - aion vastata siihen! ;-)

   Delete

Kiitos kommentistasi! 💛 Thank you for your comment!