Search This Blog

March 23, 2015

RUOKAVINKKI

Meillä on ollut muutaman kerran viime aikoina ruokana cannelloneja, joista olen pitänyt tosi paljon! Niille ketkä eivät tiedä mitä cannellonit ovat, ne ovat isoja pastaputkia, joihin voi laittaa haluamaansa täytettä ja sitten paistaa uunissa.
Meillä on ollut käytössä Myllyn Paras Cannelloneja. Cannelloni-paketin kyljestä löytyy tosi hyvä ohje, jota ollaan käytetty.
Suosittelen ehdottomasti testaamaan, cannelloneja on kiva tehdä vaikka ystävien kanssa yhdessä! Ja jos yhtään tykkää lasagnesta (ja vaikkei tykkäisikään, kuten minä en) kannattaa kokeilla! Itse tykästyin tähän kovasti.
ru4 ru3 Arvonta, joka oli viime viikon ajan käynnissä on päättynyt. Vain sääntöjen mukaisesti toimineet osallistujat pystyivät osallistumaan arvontaan.
Voittaja on krissuliini@hotmail.com! Katsele sähköpostiasi lähipäivinä!
Ja erityiskiitos kaikille kosmetiikkavinkeistä! Oli huippua saada tietää teidän lemppareitanne! :)
Nyt luvassa tärkeä kysymys:
Millaisia postaustoiveita sinulla on? Tai onko jotain aihepiiriä, esim. urheilu, kauneus, leivonta....., josta haluaisit postauksen? Kertokaa teidän toiveita, haluaisin toteuttaa välillä teidänkin toiveita ja ideoita. :)

4 comments :

 1. Anonymous23/3/15

  Ihanaa ruokaa..Namia. Nyt tuli nälkä.Kiva postaus ;)

  ReplyDelete
 2. Kävin laittamassa viestiä! Ihan huippua kun en oikeesti ikinä voita mitään:D Toivottavasti sattuu kivat tuotteet boxiin. Kiitos kivasta blogista!:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hieno juttu! Heh, mustakin tuntuu etten koskaan voita mitään :D!
   Kiitos paljon,bloggaamisesta on tullut mulle tärkeä juttu! <3

   Delete
 3. Anonymous30/3/15

  Olis kiva jos tekisit esim jonkinlaisen urheilumotivaatio/ kuntoiluvinkkipostauksen! :) tavoitteena olis kesäkroppa mutku ei oikee innosta treenaaminen! :/

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi! 💛 Thank you for your comment!