Search This Blog

December 26, 2014

WHAT I GOT FOR CHRISTMAS

Howdy guys! Kuinkas juhlinnat ovat sujuneet?
Nyt ajattelin tulla näyttämään teille saamiani joululahjoja. Tarkoitus ei ole siis todellakaan leveillä tai esitellä tai mitään, vaan ihan siis puhtaasti näyttää, mitä sain joululahjaksi. Halusin tehdä tällaisen postauksen, koska olen itse ollut tämän tapaisista postauksista kiinnostunut.
Mutta siis nyt luvassa kuvia aika lailla.
g2 g1 g6 g10 g8 g9 g7 g11 g3 g5 g4 g12

Sain tänä vuonna mielestäni tosi käytännöllisiä lahjoja. Omia suosikkeja tällä hetkellä on pipo, jota toivoin, koska mulla ei ollut mitään kivaa talvipipoa. Uudet meikkisiveltimet on huippujuttu, nyt tuntuu meikkaaminen taas ihan uudenlaiselle touhulle. Kosmetiikkatuotteet on aina lähellä sydäntä, joten tykkään! Oli ihanaa saada myös tuo Pentikin kristallinen kynttilänpidike, huone kaipaakin jotain kimallusta... Cause I love blingbling. Satiinipussilakat on aika jees ja valkoiset Teema-astiat on vaan rakkautta. Yksinkertaisuus ja valkoinen on kaunista.
By the way -suurensin kuvien kokoa hiukan nyt kun blogin ulkonäkökin uudistuu hiljalleen. Mitä pidätte? Ja minkälaisia lahjoja te saitte?
Oliskohan seuraavaksi taas terveellisten herkkujen vuoro? Olisko kiinnostusta sellaiseen postaukseen? Tota suklaata on varmaan syöty taas tarpeeksi täksi jouluksi..?! :D

Post a Comment

Kiitos kommentistasi! 💛 Thank you for your comment!