Search This Blog

September 7, 2014

PUOLI VUOTTA VIA IPHONE

Tulin "tyhjentämään" kännykän kameranrullaa. Kuten otsikkokin kertoo, kuvia on siis puolelta vuodelta. Enimmäkseen kuvat painottuvat kevääseen ja kesään. Haluaisin nyt kuulla teidän mielipiteen tällaisista "arkikuva" -jutuista. Haluaisitko nähdä joskus esim. viikoittain / kuukausittain ihan vaan arkikuvia. Haluan tietää, mitä mieltä olet!
Joo ja siis täytyy pahoitella olis ollu tosi kiva kertoa teille noista kuvista jotain, mutta blogger ei noin viidestäkymmenestä yrityksestä huolimatta sitä mun ilmeisesti anna tehdä. Eli olin siis kirjoittamassa lyhyita juttuja noista kuvista, mutta ei onnistu. Nyt siis tämän kerran tässä ei ole näin oikeestaan mitään ideaa, mutta näättehän ainaki kuvia. Jatkossa siis TIETENKIN laitan noihin tekstiä. Voi että voi ärsyttää!
IPHONE_KOLLAASI

IPHONE_KOLLAASI2

IPHONE_KOLLAASI3
Tässä sitä on viikko sairasteltu ja näyttää pahasti siltä, että terveet päivät ovat tulossa! Tosiaan minulla on ollut koko viikko tanssitunteja ja vasta tänään uskaltauduin tanssilattialle. Oli kyllä loistavat pari tuntia! Ja se olo, kun oikeasti on terve ja jaksaa tehdä ja rakastaa sitä mitä tekee! Muutenkin oli todella vapauttavaa tanssia jotain muuta kuin balettia ja rikkoa rajoja. Olipas huippu päivä!
Toivottavasti vielä sitkeä yskä ja loput flunssan rippeet katoaa, niin saa olla kunnolla terve! Onkos siellä paljon sairastelijoita? Toivottavasti pysytään terveenä!
Blogin oikeassa sivupalkissa on Youtube-painike, josta pääsee kanavalleni. Voit käydä kurkkimassa ja vaikka tilaamassa, jos haluat!
Ja haluan todella tietää, mitä mieltä olette arkikuva-asiasta! Joten kommentoikaa ja kertokaa! :)
Reipasta ja energistä alkuviikkoa!

2 comments :

 1. Anonymous11/9/14

  Etkö enää harrasta balettia? Mitä tanssia tanssit nykyisin? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kommentista! Vastasin uusimmassa postauksessa :
   http://crazy-something-normal.blogspot.fi/2014/09/autumn-outfit-and-new-page.html

   Delete

Kiitos kommentistasi! 💛 Thank you for your comment!