Search This Blog

September 27, 2014

BEAUTY NEWIES

Tää viikko on kulunu järkyttävän nopeesti ja oon tehny jo kolme koetta. Ens viikolla ois luvassa vielä kaksi. Toivottavasti ne menee hyvin...
Siis mun on pakko todeta, etten ennen oo koskaan viettäny minkään elektronisen laitteen kanssa joka päivä aikaa. Kun ostin ton Padin, oon ollu sillä joka päivä oikeesti varmaan kaks tuntia!! Tää on kamalaa... Siis ihan oikeesti, miten tässä nyt näin kävi?
Ja sitten kysymys kaikille Padien omistajille:
Mistä löytyis hyviä ja edullisia kuoria ja minkälaisia kannattais suosia? Itse haluaisin, että Padin sais tuettua sillä kuorella sillee, et siitä pystyis kattomaa jotakin. Oon katellu eBaylta, mut mitä te suosittelisitte?
Muutama kuva mun viime aikaisista ostoksista...

o1 o2 o3

Mä ryhdyn nyt lukemaan hiukkasen historiaa ja matikkaa. Jos on jotakin kysyttävää tai kommentoitavaa, niin let me know!
Aurinkoista ja ihanaa lauantaita kaikille!

2 comments :

 1. Anonymous29/9/14

  Kiitos taas kerran ihanasta videosta! ♡ joku kauneuspostaus/-video olis tosi kiva jos vaan jaksaisit semmosen tehä! Mua ainakin kiinnostais varsinkin ihon ja -hiustenhoitovinkit haluisun nimittäin tollasen nätin, finnittömän ihon ja pitkät paksut hiukset niinku sulla on!! Mut kiitti viel ja kiva kun jaksat aina piristää mun päivää näillä ihanilla postauksillas!! ♥

  ReplyDelete
 2. Ihana kuulla, et piristää jonkun päivää! Kiitos paljon!! ❤️
  No nyt täytyy kyllä sanoo, et toi video hämää, koska mun hiukset ei ole kovinkaan paksut... :D Ne on musta hirveen ohuet, enkä saa tehtyä kovinkaan massiivisia nutturoita!
  Eiköhän kauneusjuttuja oo luvassa piakkoin ;)

  ReplyDelete

Kiitos kommentistasi! 💛 Thank you for your comment!