Search This Blog

August 25, 2014

NOON IN CAMDEN TOWN // ENGLAND PART 1

Näin maanantain kunniaksi on hyvä ottaa takaisinheitto Englannin matkaan. Ajattelin tehdä Englannista kokonaisuutena useamman postauksen, joita aina välillä putkahtelee.
Aloitan England photos -postaukset aurinkoisesta aamupäivästä Camdenissa. En ollut aiemmin vieraillut Camdenissa ja ihastuin siihen jo metrosta noustuani. Kaupungin rento ja jotenkin urbaani tunnelma oli mahtava! Keli oli aurinkoinen ja ihmiset oli hyvällä tuulella. Varsinkin ruokakojut oli ihania ja käytiinkin maistelukierroksella.
Mutta. Aloitetaan lentokentältä. Sieltähän ne matkat yleensä alkaa.

e5 e14 e55 e72 Camdenin nuorisvaatemarkkinoilla porukkaa riitti. En ostanut tuolta mitään, mutta oli kiva katsella kaikkia juttuja!e75 e77
e83 Näkymää Camden Lockilta, alhaalla on paljon ihania ruokakojuja.e93 Söin lounaaksi jonkun turkkilaisen kanarullan ja voin sanoa, et toi oli ihan mielettömän hyvää. Tulee nälkä pelkästään katsellessa ja muistellessa!e100 Jollain kojuilla oli silmänruokaa ja kaikkia söpöjä vohveli-, Nutella- ja hedelmäideoita! Niin söpöä. En maistanut, koska olin vielä täynnä kanarullan jäljiltä, mutta ensi kerralla aioin maistaa!e116
Viimeiseksi ihanan viilentävä Redberries youghurt frappe. Noita juomia vaan tulee niin ikävä. Jotenkin on ihan eri asia juoda niitä Englannissa kuin Suomessa.
Tää päivä on tuntunu rankalta heti herätyksestä asti. Yleensä herääminen ei tuota mulle suurta tuskaa, mutta tänää olisin voinu vaa jäädä nukkumaan. Meinasin nukahtaa viimeiselle tunnille, vaikka se oli äikkää, josta yleensä tykkään. No onneksi päivä alkaa kääntyä illaksi ja pääsee nukkumaan.
Oli niin ihana katsella noita kesäloman kuvia tänään. Piristää! Ja samalla tulee suurempi ikävä Englantia ja sukulaisia siellä!
Mitä tykkäsitte tällaisesta postauksesta välillä?

Post a Comment

Kiitos kommentistasi! 💛 Thank you for your comment!