Search This Blog

June 10, 2014

Alkukesän ostoksia

Nyt siis luvassa Helsingin ostoksia! En ollut paljon etukäteen suunnitellut, mitä ostan Helsingistä. Kuitenkin kesävaatteita tarvitsen ja Nudie -paletti oli pakko saada. Ehdin aina tanssituntien jälkeen kiertelemään kaupoissa. Oli ihanaa vaan katsella kaikkea ilman kiirettä!
Lauantai aamuna kävin Hietalahden kirppiksellä ja se todella kannatti. Kohtalo saattoi minut & Longchampin laukun yhteen. Olin ajatellut ostaa Longchampin laukun jo varmaan puoli vuotta, mutta odotin, että pääsen Hesaan ja Stockalle. En ehtinyt Stockan laukkuostastoille, kun löysin sen Hietsusta!
 
1a
Huppari / Stadium
2a
Urheilushortsit / H&M   Collegeshortsit / Stadium
5a
Sanshan balettitossut / Piruetti
3a
Pinsetit / Prisma   Nudie Two -luomiväripaletti / Kicks
4a
Nudie Two colours
6a
Longchampin laukku / Hietsu
7a
<3
9a
(?) sifonkipaita / Hietsu
8a
Mangon neuletakki / Hietsu
10a
Zaran paita / Hietsu
11a
(?) huivi / Hietsu
12a
(?) 3/4 hihainen takki / Hietsu
13a
Monkin juhlamekko / Hietsu
14a
.
Oli pakko laittaa noi balettitossutkin tähän, vaikka en ostanut niitä itselleni. En tiennyt, että harjotustossuja saa jo noin pienessä koossa (koko 25)! Ostin ne pikkusiskolle, joka menee syksyllä balettiin. Söpöt!
Olen erityisen tyytyväinen laukkuun, Nudie -palettiin, takkiin ja juhlamekkoon. Nudie on ruotsalaisen Viva la Divan versio Urban Decayn alkuperäisestä Naked -paletista. Tossa on yllättävän hyvä pigmentti, vaikka ei olekaan niin kallis ja värit on ihanat!
Takin ostin ennakoiden syksyä ja lähinnä kevättä. Keväällä kaikki pastellisävyt on ihania ja oon ettiny just tollasta lyhyempi hihasta napitonta takkia. Se on niin kiva!
Juhlamekkoa ei ollu kuulemma käytetty yhtään ja maksoin siitä vaan vitosen! Toi on just täydellinen syksyn ja talven juhliin, koska en erityisemmin tykkää boleroista. Rakastan muuten bligbligiä, mutta en paljetteja. Tossa mekossa paljetit oli jotenkin tosi nätit ja antaa sellasen loppusilauksen.
Rakastuin ensisilmäyksellä Stadiumin huppariin. Materiaali oli ihanan pehmeää ja toi oli väriltään ja tyyliltään sellanen huppari, jota voisin käyttää. Käytän nimittäin tosi harvoin huppareita.
Olen ostellut jonkin verran vaatteita tässä alkukesästä, mutta laitoin tähän vaan noi Hesan ostokset, ettei tää veny ihan järkyttävän pitkäks. Saattaa olla, että jossain vaiheessa tulee vielä part 2.
Tässä siis viime viikon ostoksia Hesasta, mitä mieltä ootte ja onko teillä jotain samoja juttuja? Ja jos jostain jutusta tuli jotain kysyttävää, niin kysykää pois!

Post a Comment

Kiitos kommentistasi! 💛 Thank you for your comment!